Ingredience
4 silnější krajíce bílého chleba s kůrkou
3 lžičky olivového oleje
2 ks kuřecích prsou bez kostí a kůže
1 větší hlávka římského salátu, rozdělená na jednotlivé listy
Zálivka
Parmezán na strouhání a posypání
5 lžiček majonézy
1 lžička bílého vinného octa
Postup
Chléb nakrájíme na krutónky, dáme je na plech osolíme a pokapeme olivovím olejem. Dáme do trouby péct na 200 stupňů cca 10 minut.
Chléb nakrájíme na krutónky, dáme je na plech osolíme a pokapeme olivovím olejem. Dáme do trouby péct na 200 stupňů cca 10 minut.
Kuřecí maso naporcujeme na malé kousky, pokapeme olivovým olejem a okořeníme. Dáme na pánev a orestujeme z obou stran.
Nastrouháme parmazán a eidam na hoblinky, nakrájíme ledový salát na větší kousky a vše vložíme do misky. Přidáme maso a vše zalijeme zálivsou, poté přidáme krutonky a vše pořádně promícháme.
Dobrou chuť.

Môj najobľúbenejší <3